Detail | Deelname Design & Kunst evenement Doetinchem


Van: 27-04-2013 11:00:00

Tot: 28-04-2013 17:00:00

 

Op zaterdag 27 april en koopzondag 28 april 2013 staat, voor het vierde achtereenvolgende jaar, de binnenstad van Doetinchem geheel in het teken van Design & Kunst. Bij Kunstuitleen Stadsmuseum zullen dat weekend ook speciale activiteiten worden georganiseerd.

Het doel van deze dagen is een zichtbare verbinding leggen tussen publiek, bedrijven en professionele kunstenaars/ontwerpers, die een band hebben met de Achterhoek. Het is een toegankelijke manier om bezoekers kennis te laten maken met verschillende disciplines van design en kunst.

Deelname bestaat uit het exposeren van uw werk in één van de etalages, die door een ruim aantal winkeliers beschikbaar worden gesteld. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om, op zondagmiddag van 13.00-17.00 uur, in de Catharinakerk met aanvullend werk te exposeren. Dé gelegenheid voor publiek om persoonlijk kennis te maken met de creatieve professionals, meerdere werken te bekijken en eventueel direct (kunst)werken te kopen.

Met de Design & Kunst folder, die vrij verkrijgbaar is bij deelnemende winkels, kan de bezoeker een eigen route uitstippelen langs de deelnemende winkels, herkenbaar aan de vlag op hun etalage.

 

Naar het agenda overzicht