Detail | Design & Kunst weekend

Van: 28-06-2014 11:00:00

Tot: 29-06-2014 17:00:00

Kunstuitleen Stadsmuseum deelnemer Design en Kunst 2014

In 2014 vindt het eerste lustrum van Design & Kunst plaats op zaterdag 28 en koopzondag 29 juni in het winkelcentrum van Doetinchem. Kunstuitleen Stadsmuseum neemt net als vorig jaar deel. Het doel van deze dagen is een zichtbare verbinding leggen tussen publiek, bedrijven en professionele kunstenaars/ontwerpers. Het is een toegankelijke manier om bezoekers kennis te laten maken met verschillende disciplines van design en kunst. Kunstenaars, ontwerpers, producenten in de designindustrie, kennisinstituten en culturele instellingen die afkomstig, werkzaam of gevestigd zijn in de Achterhoek kunnen deelnemen aan Design & Kunst.

Tijdens deze vijfde editie van Design & Kunst krijgen professionele ontwerpers, vormgevers en kunstenaars wederom de kans hun werk te exposeren in diverse etalages in het centrum van Doetinchem. Deelnemers aan deze dag zijn; gevestigde merken, talentvolle nieuwkomers, architecten, modeontwerpers, fotografen of andere (semi)professionele kunstbeoefenaars en ontwerpers. Ook bij de Kunstuitleen zal een kunstenaar zijn of haar werk laten zien. Op zondagmiddag is er een expositie in de Catharinakerk waar deelnemers hun werk tonen en verkopen.

De etalageroute wordt weergegeven in een fraai vormgegeven folder Design & Kunst Doetinchem 2014, met plattegrond en route. Elke deelnemer wordt vermeld met een korte toelichting en foto over zijn/haar werk. Deze folder is beide dagen gratis in de stad te verkrijgen.

Bekijk hier de folder digitaal.

Kunst en design