Detail | Doetinchem Design Expo 2017

Van: 04-02-2017 00:00:00

Tot: 26-03-2017 00:00:00

Doetinchem Design Expo 2017
Verbinden zonder lijm, humor en absurdisme, een kast als verhuisdoos, de onzichtbare kracht van magneten, mode, brillen die gaan over meer dan alleen beter zicht enontwerpen tot stand gekomen met gebruik van een hittepers, een sealapparaat en de vacuümvormer.

Voor het derde jaar op rij organiseert kunstenaarsnetwerk het Web in samenwerking met Stadsmuseum Doetinchem de Doetinchem Design Expo. Van 4 februari tot en met 26 maart tonen jonge designers hun werk in het Stadsmuseum. In 2014 nam kunstenaarsnetwerk het WEB het initiatief tot het organiseren van een expositie rondom het werk van pas afgestudeerde ontwerpers (designers). Begin 2015 resulteerde dit, in samenwerking met het Stadsmuseum Doetinchem, in de eerste Doetinchem Design Expo. Waarbij in de eerste twee edities de nadruk op productdesign lag is er aan deze editie mode toegevoegd. Eleftheria Lavdaki, Sandra Zomer en Peer Cox, allen afgestudeerd aan de ArtEZ in Arnhem, tonen prachtige creaties uit hun afstudeer collecties. Verder zullen uit Arnhem Lennart Bras, Mahsa Kordbacheh en Han Jansen hun werk tonen.

Van de Design Acadamy Eindhoven tonen Joost Dankelman, Robin Pleun en Sanne Gelissen hun ontwerpen.

Ook dit jaar wordt de expositie mede mogelijk gemaakt met steun van de gemeente Doetinchem.

design17