Detail | Kunstuitleen Stadsmuseum ook bij Huntenkunst

Van: 24-05-2013 17:00:00

Tot: 26-05-2013 18:00:00

Kunstuitleen Stadsmuseum heeft een stad op Huntenkunst 2013. Veel van de kunstenaars uit haar collectie doen ook zelfstandig meet, zoals Astrid Polman, Riet Brouwer, Thea Zweerink, Joop Overkleeft, Marion Bauhuis en Tim Hinterding.

De eenentwintigste Huntenkunst vindt plaats op 24, 25 en 26 mei 2013 (Ulft, DRU Industriepark - ). Huntenkunst is de uitgelezen manifestatie om kunstenaars te spreken, hun werken te zien, om eventueel kunst te kopen als u daar interesse in hebt, of andere afspraken te maken. De deelnemerslijst van 2013 laat een internationale samenstelling zien.

200 kunstenaars uit meer dan 30 landen exposeren hun werk. Zij vertegenwoordigen alle disciplines van eigentijdse beeldende kunst (zie deelnemerslijst voor links naar websites van de deelnemers van 2013).

Huntenkunst is een uitstekende kunstontmoetingsplek voor kunstenaars, galeriehouders en kunstgeïnteresseerden. Er zijn al vele interessante internationale 'kunstcontacten' ontstaan tijdens Huntenkunst. Het ontwerp van de indeling van de units voor de kunstenaars is van architect Abel de Vries