Detail | Lezing Marc Hermans

Van: 20-03-2016 00:00:00

Tot: 21-03-2016 00:00:00

Lezing Marc Hermans

Ter gelegenheid van boek en expositie “Scotland: A Landscape Photographer’s Journey” organiseert het Stadsmuseum Doetinchem op zondag 20 maart een lezing door Marc Hermans. Hermans, inmiddels woonachtig in De Achterhoek, maakte in 2014 een fotoreis van drie maanden door Schotland om zijn eerste boek te maken. Hierover komt hij vertellen in het Stadsmuseum.

In zijn verhaal besteedt Hermans aandacht aan de geschiedenis van de landschapsfotografie, staat hij stil bij werk van illustere voorgangers die hem geïnspireerd hebben, en vertelt hij over zijn eigen visie.Iedereen is welkom, toegang is vrij en aanvang van de lezing is om 14.30 uur. Belangstellenden wordt verzocht een emailtje te sturen naar: info@stadsmuseumdoetinchem.nl o.v.v. Lezing Marc Hermans.

Wanneer: zondag 20 maart

www.marchermans.com