Detail | Workshop Stadsgezichten schilderen

Van: 02-11-2013 10:00:00

Tot: 02-11-2013 17:00:00

Let op: Deze workshop is helaas afgelast

Eventueel wordt deze op een later moment nog eens gepland.

Workshop stadsgezichten schilderen

Kunstuitleen Stadsmuseum organiseert zaterdag 2 november een workshop Plein Air stadsgezichten schilderen met de kunstschilder Diederik Grootjans uit Nijmegen.
Diederik Grootjans; 'We gaan naar buiten en we gaan onze omgeving schilderen en dat betekent; de stad, de auto's, het plein, de winkels. Onze dagelijkse omgeving waar we normaal gesproken aan voorbij lopen en waarvan we denken "waarom zou je dat nou gaan schilderen"

We gaan dit schilderen vanwege de kleuren, het licht, het weer, het seizoen en omdat we door aandacht te geven aan het alledaagse pas goed zien hoe mooi het eigenlijk is!

Slecht weer? Mooi!: Natte glinstering op de straten van de lichten in de winkels - al zoeken we dan natuurlijk wel een overdekt plekje op en pakken ons zelf goed in.

We blijven een beetje bij elkaar zodat we bij elkaar kunnen afkijken en van elkaar leren.

Plein air stadsgezichten schilderen, hartstikke spannend en hartstikke leuk!'

Heeft u belangstelling dan kunt u zich aanmelden voor 28 oktober bij het Kunstuitleen Stadsmuseum via de mail
info@kunstuitleenstadsmuseum.nl.
De kosten voor deze dag bedragen € 47,50- incl. lunch.
Graag zelf uw verf, penselen, doekjes e.a. meenemen svp.

Datum: zaterdag 2 november van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.
Vol is vol. Na inschrijving ontvangt u het dagprogramma.

Meer info over Diederik Grootjans